logo
Регистрирай се безплатно и получи 12.00 лв. бонус.
ПРОФИЛ []
Потребител
Парола
Категории []

Обратно към началото
Основна категория : Козметика, Здраве > Козметика
   Мезоролер TianDe Обява № : 121092   
Имате нещо общо с тази стока?
Влезте от тук за да видите вашия статус!
Изглед за принтиране Наблюдавай тази стока Изпрати на приятел    

Мезоролер TianDe

Вие трябва да сте регистриран за да наддавате или да купите

Количество 1
Местоположение 1000, София    | Bulgaria
Оставащо време
Приключил
Начало 20 Авг 2017 21:07:01
Край 17 Сеп 2017 21:07:01
Статус Приключил
Победител(и) N/A
Аукционът се следи от 0 потребители
Информация за продавача
TianDe_Bulgaria (0) Verified Bidder Верифициран продавач
Регистриран от 10 Яну 2016
в Bulgaria
Други обяви от този продавач
Репутация 0.00%
0
0
0
0
0
Виж репутацията

Описание

Мезоролер TianDe

Мезоролер: вашият личен козметик!

Мезоролерът TianDe е домашна алтернатива на професионалната процедура мезотерапия, която наричат «медицина на висшата мода». В процеса на мезотерапия, с помощта на множество микроинжекции биологично активните вещества се доставят в дълбоките слоеве кожа. Притежавайки ефективността на препаратите на мезотерапията, мезоролерът изключва риска от усещане на болка, поява на зачервяване, отоци, хематоми и синини. Процедурата не оставя болезнени следи по лицето. Освен това мезоролерът TianDe струва няколко пъти по-евтино, отколкото една салонна процедура мезотерапия.

Мезоролер: терапия с колаген индукция

За да разберем как работи мезоролерът, нека си припомним строежа на кожата. Нейният горен слой, епидермис, е най-тънък и се състои от няколко слоя клетки: вроговени, пигментообразуващи, клетки на имунната система и др. Долният слой на кожата е хиподерма или подкожна мастна тъкан. Мезоролерът «работи» със средния слой на кожата — дермата, «скелета», от който зависи тонусът и еластичността на кожата, тъй като тук се съдържат влакната на еластина и колагена. Затова използването на мезоролера наричат терапия с колаген индукция (т. е. производство).

Микроиглите на мезоролера TianDe са направени от медицинска стомана, която широко се използва за производство на хирургични инструменти. Тя е толкова плътна и гладка, че бактериите буквално няма за какво да се «прикачат». Тази стомана е устойчива на въздействието на киселините и основите.

Микроиглите перфорират външния рогов слой, образувайки множество микроканали. Дебелината на иглите е съпоставима с дебелината на човешкия косъм. Дължината им е само 0,2 мм, затова убожданията са много малки и заздравяват само за един час. Но през това време се извършва истинска революция на клетъчно ниво! Кръвообращението се подобрява, активизира се обмяната на веществата, стимулира се производството на еластин и колаген.

Адресна доставка на козметични средства

Като защитна бариера на организма кожата достатъчно силно се съпротивлява на втриването в нея на всякакви вещества, затова значителна част от козметичните средства остава на повърхността на епидермиса и просто се изпарява. Мезоролерът образува върху кожата микроканали, по които активните съставки на кремовете и серумите лесно проникват в дълбоките й слоеве. Кожата се превръща в «полиуретанова гъба». Мезоролерът повишава ефективността на кремовете и серумите до 90%.

Действие на мезоролера

1. Намалява количеството и дълбочината на бръчките и спомага формирането на очертан овал на лицето за сметка на активизирането на производството на колаген.

2. Спомага премахването на белези (следи от акне, изгаряне), стрии и целулит. Мезоролерът може да се използва дори на такива нежни участъци, като млечни жлези (много често след раждане и кърмене по тях се образуват стрии).

3. Подобрява общото състояние на кожата: стимулира жизнената дейност на клетките на кожата, повишава тонуса им и подобрява кръвообращението. Всички обменни реакции вътре в кожата забележимо се нормализират, в резултат на което се подобрява общото й състояние, производството на кожна мазнина се намалява, порите се стягат.

4. Спомага премахването на пигментация: мезоролерът подобрява проникването на специални препарати в кожата, което повишава ефективността на лечението на пигментацията.

5. Стимулира растежа на косата: мезоролерът подобрява кръвообращението, което спомага насищането на космените луковици с подхранващи вещества и е силен стимулатор на растежа на «спящите» фоликули.

”Косата ни предпочита масаж на главата: доказано е, че ежедневният масаж подобрява качеството и растежа на косата, тъй като подобрява кръвообращението и доставката на полезни вещества в космените луковици. Мезоролерът е ненадминат «масажист» на вашата грива!

Прилагане на мезоролера

Стъпка 1. Почистване на кожата

Почистете грима и щателно почистете кожата с гел за измиване, изплакнете и попийте с кърпичка

Стъпка 2. Използване на мезоролера

При третиране на лицето трябва да се обособят зоните на носа, челото, зоната около устата, бузите, областта на шията Всяка една от тях трябва да се обработва с мезоролера отделно Прокарва се 10 пъти вертикално, хоризонтално и диагонално (по диагонал прокарваме в двете посоки) с еднаква интензивност Стандартната процедура в домашни условия може да отнеме от 5 до 10 минути в зависимост от размера на третираната зона Процедурата може да се повтаря 3-4 пъти седмично

Стъпка 3. Нанасяне на козметични продукти

Нанесете активен препарат върху третираната област

Стъпка 4. Почистване на мезоролера

Важно е да се спазват всички правила за стерилност В началото и в края на процедурата е необходимо апаратът да се постави в разтвор за дезинфекция След това да се сложи за проветряване в пластмасов съд Мезоролерът е инструмент за индивидуално ползване Един мезоролер — един стопанин

ВНИМАНИЕ: козметичните продукти трябва да се нанасят, докато микроканалите са отворени — до един час след използване на мезоролера

ВНИМАНИЕ! Да не се използва върху инфектирана или раздразнена кожа. При гъбични, гнойни заболявания, екзема, псориазис, ранени повърхности, хематоми, а също така при брадавици, бенки с големи размери е НЕДОПУСТИМО използването на мезоролера!

Мезоролерът се сменя в зависимост от затъпяването на иглите. За да останат остри за по-дълго време, не го поставяйте върху твърди повърхности.

Мезоролер TianDe: върнете младостта на кожата с леки движения на ръката!

1 бр Код: 90141

Видяно 186 пъти
Задай въпрос на продавача
Трябва да се логнете за да задавате въпроси на продавача.
Офлайн плащане
Плащане при доставка (наложен платеж)
Плащане при доставка (наложен платеж)

Доставка
Условия по доставката Транспортът е за сметка на продавача
Доставка -
Застраховка -
Начин на транспортиране По куриер

Продавачът , TianDe_Bulgaria , поема цялата отговорност за съдържанието на тази обява.

Посочените брендове и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
Използването на този уеб сайт представлява приемане на Условия за ползване и Поверителност | © 2018 Dalaverki.com
0.054300 s