logo
Регистрирай се безплатно и получи 12.00 лв. бонус.
ПРОФИЛ []
Потребител
Парола
Категории []

Обратно към началото
Основна категория : Козметика, Здраве > Козметика
   Тианде - CORRECTOR ботокс eфект, 3 g / 7 ml Обява № : 121812   
Имате нещо общо с тази стока?
Влезте от тук за да видите вашия статус!
Изглед за принтиране Наблюдавай тази стока Изпрати на приятел    

Тианде - CORRECTOR ботокс eфект, 3 g / 7 ml

Вие трябва да сте регистриран за да наддавате или да купите

Количество 1
Местоположение 1000, София    | Bulgaria
Оставащо време
Приключил
Начало 13 Ное 2017 16:13:31
Край 11 Дек 2017 16:13:31
Статус Приключил
Победител(и) N/A
Аукционът се следи от 0 потребители
Информация за продавача
TianDe_Bulgaria (0) Verified Bidder Верифициран продавач
Регистриран от 10 Яну 2016
в Bulgaria
Други обяви от този продавач
Репутация 0.00%
0
0
0
0
0
Виж репутацията

Описание

Във всички времена жените в битката за красота са били готови на всякакви жертви, ръководейки се от принципа «на война всички средства са позволени» . Например Попея, съпругата на римския император Нерон, е взимала вани с топло мляко от петстотин магарици, и по време на пътуванията я е съпровождало стадо от тези животни. А австрийската императрица Елизабет е поставяла върху лицето си телешка пържола, отгоре е слагала кожена маска и така е спала цяла нощ. В онези далечни времена в арсенала на красавиците са липсвали изобретенията на съвременната химия и постиженията на високите технологии .

В нашето високотехнологично време над продуктите за запазване на младостта работят научни лаборатории по целия свят. В основата на трансдермалните комплекси на TianDe са новите разработки в областта на естетичната медицина и подмладяване. Тези продукти помагат времето да се върне назад! Благодарение на своите микроскопични размери активните вещества на препарата проникват в най-дълбоките слоеве кожа и отлично се усвояват без нарушаване на целостта на кожната обвивка. Не по-малко важно е, че нанокоректорът няма странични ефекти, такива като парализа на мимическите мускули, при което лицето наподобява восъчна маска.

Трансдермалните комплекси са безболезнена алтернатива на «инжекциите на красотата» . Всеки комплекс включва два препарата с висока концентрация — микрокапсули и мезококтейл. Микрокапсулите се състоят от 100% колаген, поставен във фина желатинова обвивка . Поставянето на колагена в такива капсули го предпазва от контакт с околната среда и бактериите и от разрушителните окислителни процеси, напълно запазвайки полезните му свойства. При механично въздействие (леко потупване) «микроконтейнерите» освобождават колаген. В състава на мезококтейлите влиза комплекс от активни компоненти с насочено действие, оказващи ботокс- или лифтинг ефект — в зависимост от избора на един от двата комплекса . NANO CORRECTOR ботокс ефект / Botox Effect Transdermal Complex. Наближава денят, когато единственият признак на старостта ще бъде лице без нито една бръчка.

Филип Буеар - Ефектът от прилагането на този комплекс може да се сравни с резултата от инжектиране на ботокс.

Основна «мишена» на препарата са мимическите бръчки . Специалистите определят няколко вида мимически (или динамични) бръчки:
• «пачи крак» във външните ъгълчета на очите са свързани обикновено с честото усмихване и навик да се свиват очите;
• «лъвски бръчки» — една напречна или няколко бръчки между веждите, възникващи у тези, които се сърдят;
• «фронтални бръчки» — надлъжни бръчки на челото, които се появяват в резултат на навик да се мръщи челото или повдигат вежди;
• «назо-лабиални бръчки» — две дълбоки гънки между носа и ъгълчетата на устата, особено забележими при особено разположение на чертите на лицето, например, ако между устата и носа има широко разстояние .

Трансдермалният комплекс с ботокс ефект съдържа пептиди, предотвратяващи появата на бръчки, способни да редуцират мимическата активност, блокирайки мускулното съкращение. Ацетил хексапептидът -30 (30 Acetyl hexapeptide-30) — блокатор на мускулното съкращение:
• притежава изразено миорелаксиращо действие (от лат . myo — «мускул», relaxo — «отслабвам»), забавя процеса на предаване на сигнала от нервния синапс към мускула;
• предотвратява съкращението на фибриларните мускули, в резултат на което се изглаждат мимическите бръчки;
• спомага намаляването на дълбочината и количеството бръчки . Вторият пептид, влизащ в състава на комплекса с ботокс ефект, спада към клас ремодулиращи пептиди, подобряващи качеството на междуклетъчния матрикс и стимулиращи синтеза на колаген.

Палмитоил трипептидът-5 (Palmitoyl tripeptide-5) — реконструктор на матрикса на дермата:
• притежава висока проникваща способност и попада в дълбоките слоеве кожа;
• стимулира фибробластите, спомага реструктурирането на съединителните тъкани, а също така укрепването на стените на кръвоносните съдове;
• стимулира синтеза на колаген, увеличава еластичността на кожата.

В състава на комплекса също така влиза хиалуронова киселина . Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid) е единственото известно на учените вещество, което е способно:
• да свързва водата (една нейна молекула свързва до 1000 водни молекули), • да намалява изпарението на влага от кожата (дори в условия на суха атмосфера),
• да активизира работата на клетките,
• да неутрализира свободните радикали — една от главните причини за стареене на кожата .

Предназначение:
• Спомага изглаждането на бръчки .
• Стимулира производството на собствен колаген .
• Действа като локален миорелаксант, при това запазва мимиката .

Прилагане:
1. С помощта на дозатора нанесете няколко капки от мезококтейла (средство № 1) върху краищата на пръстите и го разпределете върху почистена кожа на лицето.
2. Малко количество микрокапсули (средство № 2) нанесете върху краищата на пръстите и с потупващи движения разпределете върху обработените с мезококтейла участъци.
3. Допълнително, като трети слой, разпределете мезококтейла по кожата . Нанасяйте върху суха почистена кожа веднъж на ден (вечерта, 2 часа преди лягане) при умерено увяхване на кожата, 2 пъти дневно — при изразени проблеми . По време на използването на трансдермалните комплекси се препоръчва да се избягва използването на пилинг .

Резултат:
Намаляване на бръчките още след 7 дни прилагане на трансдермалния комплекс.

Видяно 1460 пъти
Задай въпрос на продавача
Трябва да се логнете за да задавате въпроси на продавача.
Офлайн плащане
Плащане при доставка (наложен платеж)
Плащане при доставка (наложен платеж)

Доставка
Условия по доставката Транспортът е за сметка на продавача
Доставка -
Застраховка -
Начин на транспортиране Стоката се преглежда и взима на място от купувача
Подробности за доставка и плащане Безплатна доставка за клиенти - при поръчка над 49 лв.

Продавачът , TianDe_Bulgaria , поема цялата отговорност за съдържанието на тази обява.

Посочените брендове и търговски марки са собственост на съответните им собственици.
Използването на този уеб сайт представлява приемане на Условия за ползване и Поверителност | © 2018 Dalaverki.com
0.055061 s